Mercedes-Benz

Értékeljük a hűséget.

Mercedes-Benz Karbantartási csomag

Szakszerű karbantartás a következő 3 szerviz során, 10-15% alkatrészkedvezmény 3 évnél idősebb Mercedes-Benz személyautójára.

Szeretné Mercedes-Benz személygépjárművét még hosszú éveken át kifogástalan állapotban használni? Gépkocsija átvételekor tapasztalt minőségének megőrzéséhez fontos a rendszeres és szakszerű karbantartás. Ismerkedjen meg a Compact-3karbantartási csomaggal, amely birtokában Mercedes-Benz személyautójáról márkaszervizünkben a soron következő 3 szerviz erejéig díjmentesen gondoskodunk.

Bármilyen korú is Mercedes-Benz személyautója, ha szeretné megszokott prémium minőségét megóvni, a Compact-3 karbantartási csomag a jó választás. A Compact-3-mal a soron következő 3 egymást követő alkalommal díjmentesen végeztetheti el autóján az esedékes karbantartásokat Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizünkben. Sőt, ha autója elmúlt 3 éves - a karbantartási csomag érvényességi ideje alatt - minden Mercedes-Benz Eredeti Alkatrész árából 10-15% kedvezményt kap a nálunk elvégzett javítás esetén.

A karbantartás a Compact-3 csomag esetében nem csupán olajcserét jelent: a szervizlátogatások során számos, a gyártó által részletesen előírt vizsgálatot és karbantartási munkát végzünk el, melyek hozzájárulnak autója magas műszaki színvonalának megőrzéséhez, megbízható és biztonságos működéséhez. Gépkocsiját kizárólag Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és Olajokkal valamint gyári előírások alapján szervizeljük, így biztos lehet benne, hogy járműve a legmagasabb szintű gondoskodást kapja.

A Compact-3 csomag ára modellenként:

ModellekKarbantartási csomag ára
B-osztály258 000 Ft + ÁFA-tól
C-osztály268 000 Ft + ÁFA-tól
E-osztály264 000 Ft + ÁFA-tól
M-osztály377 000 Ft + ÁFA-tól

Az Ön előnyei:

Alkatrészkedvezmény

Ha autója bármilyen jellegű javítását Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizünkben végezteti a karbantartási csomag érvényességi ideje alatt, a beépített Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek árából 10-15% kedvezményt kap.

Eladáskor továbbadható

A szolgáltatás a járműhöz tartozik, így ha eladná autóját, az új tulajdonos változatlan feltételekkel veheti igénybe a szolgáltatásokat, mely az eladásnál értéknövelő tényezőként jelentkezik.

Mobilo megőrzése

Tovább élvezheti a mobilitás szolgáltatás előnyeit egy esetleges meghibásodás, balszerencse, rongálás vagy baleset esetén.

Átrozsdásodás elleni garancia megőrzése

Az átrozsdásodás elleni garancia folyamatos Mercedes-Benz szervizünkben végzett karbantartás esetén a következő karbantartás esedékességéig meghosszabbodik akár 30 évig.

Minőség minden téren

A karbantartásokat Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és kenőanyagokkal, gyári technológiával végezzük. A karbantartások és javítások során beépített alkatrészekre 2 év javítási garanciát adunk.