Mercedes-Benz

Árendás Kft.

Az új S-osztály

Az Árendás Kft-t 1990-ben alapítottuk meg Solymáron, egy családi vállalkozás formájában. Elsők között voltunk, akik csatlakoztak az akkor kialakuló félben lévő magyarországi Mercedes-Benz hálózathoz, így elmondhatjuk, hogy cégünk az egyik legrégebb óta működő magyarországi Mercedes-Benz Márkaképviselet hazánkban.

A kezdetekben csak márkaszervizként működtünk, de az idők során folyamatosan bővítettük és fejlesztettük szolgáltatásainkat. Idővel megépítettük a Mercedes-Benz auditálással rendelkező karosszériajavító és fényező műhelyünket, bővítettük szerviz kapacitásunkat egy új csarnok létrehozásával, majd a 2000-es években felépítettük bemutató termünket az új autó értékesítéshez. Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy komplex szolgáltatás csomagot nyújtsunk Ügyfeleinknek, mely minden területet lefed a Mercedes-Benz személyautó és kis haszongépjármű üzletágban. 2019-ben megszereztük EQ auditálásunkat, melynek köszönhetően naprakész javítási technológiákkal és berendezésekkel rendelkezünk az elektromos autók karbantartásához is. 

A több mint 30 év alatt sok minden változott a világban. Cégünk is folyamatosan fejlődött és alkalmazkodott az aktuális trendekhez, de mindvégig törekedtünk megőrizni legfőbb értékeinket, melyek közé soroljuk a családias légkört, a gyors és szakszerű munkavégzést, a versenyképes árakat, a rugalmasságot és a kölcsönös bizalmat Ügyfeleinkkel.

Célunk, hogy a jövőben is egy jól működő családias vállalkozás hangulatát megőrizve, magas színvonalon, élményszerzéssel szolgáljuk ki meglévő és leendő Ügyfeleink igényeit a csillagos márka képviseletében.