Mercedes-Benz

Hivatalos Mercedes szerviz 30 év szaktudásával

Mercedes-Benz szolgáltatások

Várjuk Önt Mercedes-Benz szervizünkben, Solymáron! Sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink, valamint professzionális és naprakész javítási technológiákkal felszerelt szervizünk garanciát jelent rá, hogy autóját a legjobb kezekben tudhatja.

A Mercedes-Benz Integrált Szerviz Csomag keretében minden újonnan forgalomba helyezett Mercedes-Benz gépjárműhöz ingyenes karbantartást kínálunk, amelynek keretében 48 hónapig vagy 120 000 km-ig mi álljuk az esedékessé váló időszakos szerviz díját.

Mindez természetesen nem csak a nálunk vásárolt járművekre igaz: bárhol vásárolta Mercedesét, hozzánk bátran hozhatja garanciális vagy bármilyen egyéb szervizre. Szakképzett szerelő kollégáinknál garantáltan jó kezekben tudhatja autóját.

Mercedes-Benz márkaszervizünkben 5 napon belül időpontot adunk gépjárműve javíttatásához

Nálunk a várakozásra sem lesz gondja, márkaszervizünk 5 napon belül biztosít időpontot. A kisebb karbantartási munkák alatt vendégül látjuk egy finom kávéra, amit utánozhatatlanul nyugodt, kellemes környezetben élvezhet. Így még az időszakos karbantartás is kellemes időtöltéssé válik!

Foglaljon szervizidőpontot online akár most azonnal, és válassza az Árendás Kft-t a partnerek listájából, hogy a lehető leggyorsabban biztosíthassunk Önnek időpontot! 

Természetesen keresheti kollégáinkat telefonon is, akik munkaidőben azonnal egyeztetik Önnel a lehetséges időpontokat.

Intézzen mindent kényelmesen, a Mercedes me alkalmazással

A Mercedes me alkalmazással kezében tarthatja autóját: ellenőrizheti az üzemanyagszintet, a keréknyomást, a fékek állapotát, ki-be kapcsolhatja a klímát. Egyetlen pillanatig sem kell gondolkodnia, hogy merre parkolt le, a földrajzi járműkövetéssel autója pontos helyét is megnézheti.

Valós idejű közlekedési információkat felhasználva tervezheti meg utazását, hogy mindenhová  dinamikusan, kényelmesen érhessen oda. Még csak a parkolás miatt sem kell aggódnia, a Mercedes me alkalmazás hamarabb megtalálja az ideális parkolóhelyet, mint ahogy Ön keresni kezdené.

A felületen ráadásul az esedékes karbantartási teendőkről is idő előtt értesítőt kap, így biztosan nem marad el az olajcsere. Önnek pedig nem kell a műszerfalat figyelnie a jelzések után, telefonján mindent egy helyen szemmel tarthat. Az alkalmazás továbbá a szervizelést is hatékonyabbá teszi, hiszen munkatársaink is látják a gépjármű legfontosabb adatait.

Jelölje meg az alkalmazásban szervizpartnerként az Árendás Kft-t, és élvezze nálunk a teljes körű, gyors szervizszolgáltatás összes előnyét!

Alkatrészekre lenne szüksége? Nálunk megtalálja

Mercedes-Benz szervizünkben eredeti alkatrészeket és eredeti cserealkatrészeket is kínálunk.

Alkatrészeink mindegyike szigorúan meghatározott ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a márkától megszokott elvárásoknak teljes mértékben megfeleljenek. Minőségükre a hologramos csomagolás jelent garanciát, így Ön biztos lehet benne, hogy eredeti Mercedes-Benz alkatrész kerül gépjárműjébe.

Aktuális készletünkről vagy egy-egy konkrét alkatrészről érdeklődjön munkatársainknál!