Mercedes-Benz

Szolgáltatások listája

Komplett garancia: Mercedes-Benz Mobilo
Mercedes-Benz Mobilo: Szolgáltatások listája
SzolgáltatásSzolgáltatás leírása
Helyszíni segítségnyújtásHa Mercedes-Benz járműve üzemzavar vagy gondatlanságból eredõ kisebb probléma miatt nem útrakész, partnereinkkel együtt gondoskodunk segítségrõl. A helyi szerviz ilyenkor a 150 EUR-ig terjedõ kisebb javításokat vállalja át (az összeg áfával együtt értendõ). A gumiköpenyek, akkumulátorok és kulcsok anyagköltségei, valamint a felhasznált anyagok költségei nem tartoznak az átvállalt költségek közé.
ElszállítószolgálatAmennyiben Mercedes-Benz járművével üzemzavar, gondatlanságból eredõ kisebb probléma, baleset vagy vandalizmus miatt nem tudja folytatni útját, a Mercedes-Benz átvállalja a jármű legközelebbi Mercedes-Benz szervizbe történõ elszállításának megszervezését és költségeit.
Éjszakai szállás, szállodaHa autójának javítására várnia kell, és a javítás nem lesz kész aznap, a Mercedes-Benz szívesen szervez Önnek szállást. A szervizelés idejére, de legfeljebb három munkanapra átvállaljuk mind a vezetõ, mind az utas szállásköltségeit (reggelivel együtt).
PótjárműMobilitásáról járművének javítása idejére sem kell lemondania, mivel a Mercedes-Benz a javítás idejére, legfeljebb három munkanapra gondoskodik pótautóról, és állja annak költségeit. Ez a szokásos piaci feltételekkel történik. A vállalat nem vállalja át az üzemanyagok és egyéb kiegészítõ szolgáltatások költségeit. A helyettesítõ jármű típusa a lehetõségektõl függ. Baleset, vandalizmus és gondatlanságból eredõ kisebb problémák esetében ezen túlmenõen a szokásos biztosítási szabályok érvényesek.
Repülõ, vasútPótautó biztosítása helyett a Mercedes-Benz átvállalja a repülõvel vagy vonattal történõ tovább- vagy hazautazás költségeit is. Ha autóját személyesen akarja elhozni attól a Mercedes-Benz szervizpartnertõl, ahol javították, a Mercedes-Benz átvállalja az odautazás költségeit. Az oda- és visszautazásra személyenként 400 EUR-ig terjedõ összeget fizetünk (áfával együtt).
Taxi, sofõrGondoskodunk a repülõtérre vagy vasúti pályaudvarra vezetõ útjáról is. A taxi vagy a tömegközlekedés költségeit 65 EUR (áfával együtt) összeghatárig fedezzük.
A jármű visszaszállításaHa Mercedes-Benz járműve három munkanapon belül sem üzemképes, kívánságára megszervezzük a jármű visszaszállítását személyes Mercedes-Benz szervizpartneréhez, és álljuk ennek költségeit. Mivel a visszaszállítás gyűjtõtranszporttal történik, a szállítási idõ a távolságtól és a baleset helyétõl függõen változhat.
Szervezési segítség baleset eseténBaleset és vandalizmus esetén, ha szükséges, támogatást nyújtunk a jármű kiselejtezésének megszervezésében. Ha a baleset vagy vandalizmus külföldön történik, segítünk a jogi képviselet és tolmács biztosításában.