Mercedes-Benz

Családban marad

Hétszemélyes modellek nagycsaládos állami támogatással

Hétszemélyes modellek nagycsaládos állami támogatással

Sokan találkozunk a dilemmával: hogyan fogunk kényelmesen elférni az autóban, ha tovább bővül a család? A V-osztály és a Vito Tourer esetében ez nem kérdés, hanem egyértelmű válasz: minden eddiginél kényelmesebben, de továbbra is a lehető legbiztonságosabban – hiszen a család az első.

Most szeretnénk még könnyebbé tenni döntését: a nagycsaládosoknak járó, legfeljebb 2,5 millió forintos állami támogatás mellett további 10% kedvezményt adunk a V-osztály és Vito Tourer legalább 7 személyes kivitelű modelljeink listaárából.

Ismerje meg nagycsaládos modelljeinket!

Mercedes-Benz V-osztály

Kezdjen új történetet és élvezzen családjával minden kilométert a V-osztályban! Kívülről nézve összetéveszthetetlen formavilága, beszállva pedig a modern belső kialakítás látványa fogja elkápráztatni. A minőségi anyagoknak és gondos feldolgozásuknak köszönhetően nemcsak látni, de megérinteni is jólesik ezt az utasteret, amelyben az olyan praktikus részletek, mint például az üléssínrendszer, amelyen hosszirányban eltolhatók az üléspadok és az ülések, vagy éppen a szemközti elrendezés, a legkülönfélébb családi kényelmi igényeket is könnyedén teljesítik.

Mercedes-Benz Vito Tourer

A Vito Tourer megkönnyíti mindennapjait és új távlatokat nyit szabadidejében. Tágas utasterében akár nyolc utas plusz a vezető foglalhat helyet, előre konfigurált üléselrendezése számos helykialakítási változatot biztosítva kitűnően hozzáigazítható az egyedi kényelmi igényekhez. Így útjain bőven elegendő lesz a hely az egész családnak és a barátoknak, de a háziállatoknak, a csomagoknak és akár a sportfelszerelésnek is.