Mercedes-Benz

Családban marad

Hétszemélyes modellek nagycsaládos állami támogatással

Hétszemélyes modellek nagycsaládos állami támogatással

Sokan találkozunk a dilemmával: hogyan fogunk kényelmesen elférni az autóban, ha tovább bővül a család? A V-osztály és a Vito Tourer esetében ez nem kérdés, hanem egyértelmű válasz: minden eddiginél kényelmesebben, de továbbra is a lehető legbiztonságosabban – hiszen a család az első. Válassza legalább 7 személyes kivitelű modelljeinket most 2,5 millió forintos állami támogatással!* További részletekért és egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Ismerje meg nagycsaládos modelljeinket!

Mercedes-Benz V-osztály

Kezdjen új történetet és élvezzen családjával minden kilométert a V-osztályban! Kívülről nézve összetéveszthetetlen formavilága, beszállva pedig a modern belső kialakítás látványa fogja elkápráztatni. A minőségi anyagoknak és gondos feldolgozásuknak köszönhetően nemcsak látni, de megérinteni is jólesik ezt az utasteret, amelyben az olyan praktikus részletek, mint például az üléssínrendszer, amelyen hosszirányban eltolhatók az üléspadok és az ülések, vagy éppen a szemközti elrendezés, a legkülönfélébb családi kényelmi igényeket is könnyedén teljesítik.

Mercedes-Benz Vito Tourer

A Vito Tourer megkönnyíti mindennapjait és új távlatokat nyit szabadidejében. Tágas utasterében akár nyolc utas plusz a vezető foglalhat helyet, előre konfigurált üléselrendezése számos helykialakítási változatot biztosítva kitűnően hozzáigazítható az egyedi kényelmi igényekhez. Így útjain bőven elegendő lesz a hely az egész családnak és a barátoknak, de a háziállatoknak, a csomagoknak és akár a sportfelszerelésnek is.

V-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 7,2-8,5 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 189-224 g/km (mért WLTP értékek). 
Vito Tourer kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,8-8,0 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 178-211 g/km (mért WLTP értékek).

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyagfogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a közlekedési hatóság honlapján: https://tinyurl.hu/sB1d/. A kép csak illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy nyomdahibáért felelősséget nem vállalunk.

 

*Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza. A támogatásra való jogosultságot a Magyar Államkincstár állapítja meg, és folyósítja annak összegét a márkakereskedő részére. A Mercedes-Benz Hungária Kft. a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget.

Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A részletekért keresse fel a hivatalos Mercedes-Benz márkakereskedéseket.