Mercedes-Benz

Kiszámítható jelen, fenntartható jövő

Felvillanyozó Mercedes-Benz eVito és eSprinter finanszírozási ajánlat vállalkozóknak.

Ha városi áruszállítással foglalkozik, vagy a munkája révén olyan megbízható járműre van szüksége, amellyel főként tervezhető, gyakran ismétlődő útvonalakon közlekedik, válassza a Mercedes-Benz teljesen elektromos meghajtású haszongépjárműveit! Tágas rakterük jól terhelhető, csendesek, a vezetés kényelméről magas szintű biztonsági és asszisztensrendszerek gondoskodnak, ráadásul gazdaságosan és helyi károsanyag-kibocsátás mentesen tarthatók fenn!

Most rendkívül kedvező feltételekkel vásárolhatja meg eVito és eSprinter transzportereinket** a Mercedes-Benz Financial Services finanszírozásával.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, tekintse át a konstrukciónkkal kapcsolatos legfontosabb feltételeket!

Ajánlatunk kizárólag vállalkozások részére elérhető és csak a 2021.07.01. – 2021.12.31. között kiadott, és elfogadott finanszírozási ajánlatokra vonatkozik*. A forint alapú, nyílt végű pénzügyi lízing minimum 10% + ÁFA kezdő befizetéssel vehető igénybe fix 0% kamat mellett. Futamideje 24-36 hónap között választható. A lízingszerződés lejáratakor 3 opció áll ügyfeleink rendelkezésére: 1. megvásárolják a járművet, 2. visszaadják a járművet a márkakereskedésnek, 3. zárt végű pénzügyi lízinggel tovább finanszíroztatják a járművet.

*A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.). Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban meg jelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. A szolgáltatás a Mercedes-Benz Credit Zrt.-vel kötött nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2021.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes. Az igénylés feltételeivel kapcsolatban és részletes kalkulációért, továbbá a fogyasztónak nem minősülő ügyfelek számára biztosított nyílt végű pénzügyi lízing részleteivel kapcsolatban kérjük, forduljon a Mercedes-Benz márkakereskedés értékesítőjéhez vagy látogasson el a www.mercedes-benz-credit.hu honlapra.

**eVito kombinált áramfogyasztás: 26,8 - 26,7 kWh/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km (mért WLTP értékek). eSprinter kombinált áramfogyasztás: 35,3 - 34,5 kWh/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km (mért WLTP értékek). A feltüntetett érték a szériafelszereltségre vonatkozik. A kép csak illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy nyomdahibáért felelősséget nem vállalunk.

Fejlessze velünk vállalkozását!

eVito és eSprinter modelljeink azon túl, hogy új energiát hoznak vállalkozásába, az üzemeltetéssel járó nehézségeket is leveszik a válláról. Munkája során a Mercedes-Benztől megszokott teljes körű szolgáltatáspalettával (pl. Integrált Szerviz Csomag) és a Mercedes PRO kapcsolattartási szolgáltatásaival segítjük, melyekkel a háta mögött bátran nekivághat az elektromobilitás felé vezető útnak.

Így a jövő autóival az indulás nemcsak gondtalan, de kiszámítható is.
 

eSprinter

25 éve a rugalmas felhasználás mintaképe. Ez nem változott, csak a hajtás.

A standard hosszban, magas tetővel elérhető jármű 35 kWh illetve 47 kWh akkumulátorkapacitással rendelhető. Az opcionálisan választható max. 80 kW DC töltőteljesítménnyel (az akkumulátor nagyságától függően) az eSprinter 20, ill. 25 perc alatt tölthető fel 10%-ról 80%-ra.*** Nagyvonalú, 11 m3-es raktere a választható felszereltségi elemekkel még kényelmesebben és biztonságosabban használható.

*** DC gyorstöltőhöz csatlakoztatva. Az akkumulátor töltésének időtartama a töltési infrastruktúrától függ.

eVito

Vállalkozását minden helyzetben a márkától megszokott színvonalon képviseli.

150**** km-es hatótávja révén ideális megoldás a városi közlekedésben. Kompakt méretei ellenére raktérfogata akár 6,6 m³ is lehet, így az elektromos hajtás miatt semmiről sem kell lemondania, ami a munkájához fontos lehet. A választható felszereltségi elemek és számos biztonsági rendszer garantálják, hogy biztosan megtalálja a vállalkozási profiljához legjobban illő változatot.

****A hatótávolság meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt. A hatótáv függ a jármű konfigurációjától. A tényleges hatótáv ezen felül függ az egyéni vezetési stílustól, az út- és forgalmi viszonyoktól, a külső hőmérséklettől, a klímaberendezés/ fűtés használattól stb. és adott esetben eltérést mutathat. A feltüntetett értékek a szériafelszereltségre vonatkoznak.

Mercedes PRO

Egyszerűbbé teszi és felgyorsítja az üzleti tevékenységét.

A konnektivitás és a digitális lehetőségek kihasználása ma már versenyelőnyt jelent a vállalkozások számára. eVito és eSprinter haszongépjárművében a Mercedes PRO intelligens kapcsolattartási és flottamegoldásaival és digitális szolgáltatásaival növelheti vállalkozásának hatékonyságát és csökkentheti a működési költségeket.

Integrált Szerviz Csomag

Az Integrált Szerviz Csomag 4 év időtartamon vagy 120.000 km futásteljesítményen belül a gyártó által előírt valamennyi karbantartási munka díjtalan elvégzését tartalmazza bármelyik hazai Mercedes-Benz szervizpartner műhelyében, valamint a gyártó által biztosított 2 éves Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia lejártát követően további 2 év, kiegészítő javítási garanciát is nyújt.*****

***** Az Integrált Szerviz Csomag (ISP) keretében minden új Mercedes-Benz eVitora és eSprinterre 4 év időtartamon vagy 120.000 km futásteljesítményen belül (amelyik előbb teljesül) a gyártó által előírt valamennyi karbantartási munka elvégzése díjtalan, bármelyik hazai felhatalmazott Mercedes-Benz transzporter szervizpartner műhelyében. Emellett a gyártó által biztosított 24 hónapos Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia lejártát követően további 24 hónap, de legfeljebb összesen 120.000 km futásteljesítményig kiegészítő javítási garanciát nyújtunk az ISP terméktájékoztatóban meghatározott feltételekkel. Az ISP részletes feltételeit és a terméktájékoztatót keresse a márkakereskedésekben.

Mercedes-Benz márkakereskedéseink

Ott vagyunk mindenhol

Kérdése van vagy konkrét ajánlatra lenne szüksége? Országos márkakereskedés hálózatunkban kollégáink várják jelentkezését személyesen, telefonon vagy e-mailben és mindig első kézből értesülhet a legfrissebb Mercedes-Benz információkról.