Mercedes-Benz

ÓRIÁSI ajánlat

Az új Citan most 10% önerővel, akár nettó 77.000 Ft/hó lízingdíjjal.*

A Citan kishaszongépjármű igazán sokoldalú: kompakt külső méretei mellett tágas belső tér várja, amely megkönnyíti a nagyobb rakományok szállítását is. Magabiztos fellépése, fejlett biztonsági és asszisztensrendszerei és magas szintű kényelme mind egy igazi Mercedes-Benz gépjárműre vallanak.

Válassza most az új Citan transzportert akár nettó 77.000 Ft/hó lízingdíjjal! Az ajánlat kizárólag vállalkozások részére, zárt áruszállító modellre vonatkozik. A forint alapú, fix kamatozású, zárt és nyílt végű pénzügyi lízing a Széchenyi Lízing GO! konstrukció keretében valósul meg. Az önerő minimum 10%, a futamidő 24-48 hónap.

Miért érdemes a Citant választania?

• Nagyméretű és rugalmasan alakítható raktér, akár 772 kg hasznos teherbírással.
• Kompakt külső, hatalmas belső, gazdag felszereltséggel a mindennapi munkához.
• Hat légzsákkal gondoskodik az Ön és utasai védelméről.
• Számos aktív asszisztensrendszer segíti vezetés közben.
• Infotainment felszereltségének köszönhetően még könnyebbé válik többek között a navigáció, és akár a kapcsolattartás is.

Ha egy nagy helykínálatú transzportert keres, amelyet a városi forgalom sűrűjében is könnyedén és dinamikusan vezethet, akkor az új Citan pontosan megfelel Önnek. Miközben kívül kompakt méreteivel tűnik ki, belül tágas térrel fogadja. És ahogy a Mercedes-Benz Vans gépjárműveinél már megszokhattuk, magabiztos fellépés, kiváló biztonsági színvonal és robusztusság jellemző rá.
*Citan zárt áruszállító kombinált üzemanyag-fogyasztás: 5,2-6,8 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 136-155 g/km (mért WLTP értékek). A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy nyomdahibáért felelősséget nem vállalunk. További információ és részletek a Mercedes-Benz márkakereskedésünkben.

* A Magyar Kormány által meghirdetett Gazdaság-Újraindítási Akcióterv keretében a Széchenyi Kártya Újraindítási Program bevezetéséről szóló 1368/2021. (VI.10.) Korm. határozat alapján bevezetésre került a Széchenyi Lízing GO! konstrukció, amely a KAVOSZ Zrt. által működtetett Széchenyi Kártya Program részét képezi, de azon belül elkülönült szabályok szerint működik.


A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.) A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, nem jelent kötelezettségvállalást, kizárólag a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza. A szolgáltató által biztosított konstrukció csak haszonjárművekre vehető igénybe, forint alapú, fix kamatozású zárt és nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás, futamidő 24-84 hónap, önerő min. 10%. A kampányban szereplő havidíj ajánlat Citan 108 CDI FWDA zárt áruszállító járműre készült, 10% önerővel, 36 hónapos futamidőre, 2.851.739 Ft maradványértékkel, Széchenyi Lízing GO! nyílt végű pénzügyi lízing konstrukcióban. A Mercedes-Benz Credit Zrt. a finanszírozást a hitelbírálatot követően nyújtja. CASCO biztosítás megléte a szerződés teljes hatálya alatt kötelező. A finanszírozás további részletei, illetve a nem fogyasztó ügyfelek igénylésével kapcsolatos feltételekről érdeklődjön a Mercedes-Benz márkakereskedésekben, akik a finanszírozás szolgáltatójának közvetítőjeként járnak el. Részletek: https://www.kavosz.hu/lizing/szechenyi-lizing-go/ Az ajánlat 2022.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.