Mercedes-Benz

Mercedes PRO connect szolgáltatások.

Hatékonyabb tervezés, elemzés és munka.

Intelligensen összekapcsolja egymással a gépkocsikat és az embereket. A Mercedes PRO connect professzionális kapcsolattartási és flottamegoldás összekapcsolja vállalkozását gépkocsijaival, és segít a hatékonyság és a termelékenység növelésében – a cégvezetésnél és a kontrollingnál éppúgy, mint a diszpozíciónál. Az előnyök között említhetők például a karbantartás-menedzsment által előrelátóan minimalizált kiesési idők és az üzemgazdasági elemzéshez áttekinthetően előkészített adatok.

A Mercedes PRO connect első 5 szolgáltatása gépkocsi-, vezetőés telephely-alapú megoldásokat foglal magában. Az átlátható és könnyen kezelhető Járműmenedzsment-eszközzel a flottamenedzser áttekintést kap a flottájáról. Megjeleníthet részletes információkat, pl. az üzemanyagszintet, a kilométerállást, valamint az akkumulátor feszültségét. Ha egyes eseményekről tájékoztatást kell kapnia, mint pl. egy esedékes karbantartás vagy a területalapú behatárolások átlépése, a Járműmenedzsment-eszköz ezekről jelentést küld.

A gépkocsivezető számára rendelkezésre áll a Mercedes PRO Adapter alkalmazás. Ehhez tartozik többek között egy útvonallista és egy kommunikációs szolgáltatás az üzenetváltáshoz a flottamenedzserrel. Növelje termelékenységét és takarítson meg időt Ön is a Mercedes PRO connect használatával.