Mercedes-Benz

Mercedes-Benz MobiloVan

Gyors és ingyenes segélyszolgálat az Ön számára.
Mercedes-Benz MobiloVan

Egy csapat a határtalan mobilitásért.

Mindegy mikor, mindegy hol, mindegy hogyan: mozgásban tartjuk, annak érdekében, hogy vállalkozása működhessen, és Ön megbízhatóan megérkezhessen. A MobiloVan a gyors és szakszerű segítségtől egy Service24h technikus által, közvetlenül a meghibásodás helyén, a cseregépkocsi rendelkezésre bocsátásáig terjed. Ezek és további szolgáltatások szériafelszereltségként járnak a Mercedes-Benz MobiloVanhez (2012.10.01 után forgalomba helyezett gépkocsikra érvényes).

Gondtalan mobilitás, akár 30 évig.

Megbízunk járműveinkben. Annyira, hogy Ön a Mercedes-Benz MobiloVant akár 30 évig, ingyenesen meghosszabbíthatja. Ehhez elegendő, ha a karbantartásokat rendszeresen egy hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizünkben végezteti el. Ekkor a MobiloVan automatikusan meghosszabbodik a következő szervizig, akár 30 évig. Az ismételt belépés a MobiloVanbe bármikor lehetséges, még akkor is, ha az utolsó karbantartás óta már eltelt néhány év.

Európa szerte mozgásban maradni.

Amennyiben esetleg külföldön történne meghibásodás, a Mercedes-Benz, az egyik legsűrűbb szervizhálózattal Európában gondoskodik róla, hogy továbbhaladhasson. A legtöbb esetben gépkocsiját közvetlenül a meghibásodás helyén azonnal ismét bevetésre késszé tesszük.