Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Szervizszerződések

Biztos háttér. Hosszútávú sikerek.
Mercedes-Benz Szervizszerződések

A Mercedes-Benz ügyel rá, hogy prémium minőségű gépjárműveihez a kiemelkedő teljesítményen és vezetési élményen túl már az első használattól kezdve kényelmes és biztonságos üzemeltetést biztosítson – tervezhető költségekkel és gazdaságos feltételekkel.

Mercedes-Benz Szervizszerződések szolgáltatásunk egyedi igényekre szabható csomagokat kínál, melyek hosszú távon biztosítják az Ön vállalkozása számára gépjárművei megbízhatóságát, teljesítményét és értékállóságát. Szervizszerződéseinkkel időt és költségeket takaríthat meg, és az egyszerűsített szerviz-ügymenetnek köszönhetően maximálisra növelheti transzportere rendelkezésre állását.

A szervizek és karbantartások kimagasló minőségét Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és a gyári előírásokban meghatározott technikai színvonallal garantáljuk.

Élvezze a rugalmasságot! Csomagjaink új transzporter vásárlásakor és már meglévő járművek mellé egyaránt elérhetőek, kiegészítő opciók vásárlásával egyedi igények szerint bővíthetők, és Mercedes-Benz kapcsolattartójától Ön mindig értesülhet a legújabb szervizszerződés szolgáltatásokról.

Ismerje meg szervizcsomagjainkat, és válasszon igényei szerint!